Hoe comfortabel en veilig is jouw huis?

Vanuit het werk alvast de verwarming ophogen, de sfeerverlichting aanzetten en een favoriete playlist opzetten. Dat is nog eens relaxed thuis komen. Steeds meer nieuwe en bestaande woningen beschikken over domotica. Domotica is het automatiseren van een woning, waarbij de bediening binnenshuis of buitenshuis kan plaatsvinden via een app op je smartphone of tablet. Het belangrijkste doel is het verhogen van het wooncomfort. De verschillende systemen spelen op elkaar in en zijn met één klik te bedienen. Zo wordt de verwarming automatisch lager gezet als je op afstand een raam op een kiertje zet. Naast het verhogen van het wooncomfort kan domotica voor een beter beveiligde woning zorgen. Zo is op afstand de woningverlichting en het alarm te bedienen en komen de camerabeelden zo via je app binnen op je tablet.

Je kan je fijne woning ook minder technisch tegen inbrekers beschermen door simpelweg goed hang- en sluitwerk te monteren. Zorg ook voor goede nachtverlichting buiten en let op dat dieven niet via vuilniscontainers of stoelen je balkon of dak op kunnen komen. Dit houdt de inbrekers (langer) buiten. Indien je deze maatregelen hebt getroffen kan je in aanmerking komen voor het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel maar zorgt ook bij veel verzekeraars voor een korting op je inboedelverzekering.

Ben je nieuwsgierig naar domotica en de beveiliging van je woning geworden? Kom dan zaterdag 1 april naar het Woonevent in de Koekbouw in Veghel. Heerkens Electro kan je nog meer vertellen over de mogelijkheden met domotica en wat ze voor jouw woning kunnen betekenen. Van Engeland ijzerwaren licht graag toe hoe jij je woning met goed slot- en sluitwerk kan beschermen tegen inbrekers.  

Volg ons op Facebook en Twitter!
Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio