Waarom zijn de geldverstrekker en notaris zo belangrijk?

Welke kleur komt er op de muur? Kies ik voor een hoekbank of fauteuils? Hoeveel zou de (nieuwe) woning nu waard zijn? Bij het kopen of verbouwen van een woning komt veel kijken. Het bezoekje aan de geldverstrekker of notaris is vaak niet het favoriete onderdeel van het hele proces, maar wel heel belangrijk.

De geldverstrekker en notaris zorgen ervoor dat de hypotheek en het eigendom van de woning nu, maar ook in de toekomst bij je persoonlijke situatie passen. Het is fijn als je naast je droomwoning ook nog voldoende middelen hebt om je hobby’s uit te voeren en eventueel te sparen. Een financieel adviseur kan je hier meer inzicht in geven en houdt daarbij rekening met je toekomstplannen. Verwacht je meer of minder te gaan werken? Ontvang je op lange termijn een schenking of erfenis? Komt er nog een grote kostenpost aan zoals een reis of de start van een eigen bedrijf? De hypotheek en het eigendom van de woning moeten hier naadloos op aansluiten.

Helaas zijn er ook minder fijne situaties waar je rekening mee moet houden, zoals het wegvallen van een partner of ouder en het arbeidsongeschikt of werkloos worden. Deze gebeurtenissen zijn op zichzelf al erg impactvol, het is dan fijn om te weten dat alle zaken rondom je hypotheek woning goed geregeld zijn.

Kom naar het Woonevent om te kijken wat je financiële mogelijkheden zijn om je droomhuis te kopen of (ver)bouwen. Je weet meteen of je droom werkelijkheid kan worden. De Hypotheker, SNS-bank en de Rabobank beantwoorden graag al je vragen en vertellen over de mogelijkheden. Gerrits & van Gulick Notarissen staat voor al je juridische woonvragen klaar.

Volg ons op Facebook en Twitter!
Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio